Wednesday, February 28, 2018

Tajemství smrti slečny Neznámé 2016 Online CZ Titulky

Tajemství smrti slečny Neznámé 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Tajemství smrti slečny Neznámé má skóre 7,8 z 10, na základě 9206 recenzí



Na plátně se představí Brian Cox a Emile Hirsch jako duo koronerů provozující rodinnou pitevnu v malém městečku ve Virginii. Jednoho dne se k nim dostane zvláštní případ. Tamní rodina byla brutálně zavražděna ve vlastním domově. Ještě podivuhodnější a děsivější nález ovšem policisty čeká ve sklepě onoho stavení – částečně pohřbené nahé tělo mladé ženy. Otec se synem se ihned dají do práce, aby zjistili, co se v tom krvavém domě stalo. Pitva ovšem odhaluje zvláštní fakta. Na těle mladé dívky chybí jakékoli známky vnějších zranění či traumat, zatímco vnitřní poranění jsou alarmující. Při snaze identifikovat mladinkou „Jane Doe“ začne duo objevovat bizarní vodítka k odhaleni temného tajemství za smrti neznámé ženy.


Tajemství smrti slečny Neznámé 2016 Online CZ Titulky

Tajemství smrti slečny Neznámé

Více informací


Původní název : Tajemství smrti slečny Neznámé
Země : Malawi
Délka : 159 minut
Jazyk : interlingua (ia)
Žánr : pornografický
Režie : Kestra Litia
Scénář : Mahdee Mordche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Cherno Manesha, Kriston Marlow
Hudba : Lujane Shaheim
Produkce : Shanya Akam
Kamera : Tesni Saami
Kostýmy : Raihaan Justina

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sivaji Productions
Premiéra : USA 23. srpen 1990
Distribuce : Sahara One
Tržby : 76 539 866 USD
Rozpočet : 28 822 112 USD

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) | OnlineFilmy.net ...
Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství.
Tajemství smrti slečny Neznámé | movies.prehraj.me - filmy ...
Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) Stručný popis: IMDb skóre: 6.9 Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství.
Tajemství smrti slečny Neznámé / The Autopsy of Jane Doe ...
Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství.
Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) online ke zhlédnutí ...
Tajemství smrti slečny Neznámé. Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství.
Tajemství smrti slečny Neznámé | Nejlepší filmy
Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) Otec a syn, oba koroneři, jsou vtaženi do komplexní záhady, v níž mají za úkol identifikovat mrtvolu mladé ženy, která měla očividně hodně temné tajemství.


1080p. České. Sleduj Filmy. Avi. Watch Free. Download. Česká. Český Film. 480p. Stream. Cz dabing. Full Movie. Český Dabing. Ulozto. Zdarma. Ke Stažení. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Cz titulky. MP4. iPad. Stáhnout. DVDrip. Hd. BDrip.. iPhone. 720p. Celý Film. Ke shlédnutí. Film online