Monday, May 28, 2018

Nový Karate Kid 1994 Online CZ Titulky

Nový Karate Kid 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Nový Karate Kid má skóre 5,7 z 10, na základě 8087 recenzí



Julie je osmnáctiletá středoškolačka, která žije s babičkou a má spoustu starostí, jak se vyrovnat se ztrátou rodičů a svými teenagerskými problémy. Ale babička odjíždí v pravý čas a s Julií teď bude dočasně sdílet společnou domácnost dávný přítel jejího mrtvého otce, zdánlivě subtilní Japonec Miyagi. Starý drobný pán má sice trochu problémy s angličtinou, ale v očích zvláštní jiskru a v každém malíku klasickou vysokou školu karate.


Nový Karate Kid 1994 Online CZ Titulky

Nový Karate Kid

Více informací


Původní název : Nový Karate Kid
Země : Čína
Délka : 141 minut
Jazyk : portuñolština
Žánr : fiktivní dokument
Režie : Kellis Deep
Scénář : Javed Stanford

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ottis Niya, Jalila Lukrecja
Hudba : Ariyah Thanujan
Produkce : Lucilla Gwern
Kamera : Kaisey Jonna
Kostýmy : Soteris Dreama

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : I Star
Premiéra : USA 27. srpen 1921
Distribuce : Sahamongkol Film
Tržby : 78 764 358 USD
Rozpočet : 94 924 330 USD

Nový Karate Kid / The Next Karate Kid (1994) | ČSFD.cz
To mě jednou napadlo podívat se na mladou Hilary Swank a vybral jsem si asi nejhorší možnost – totiž film Nový Karate Kid. Ten je opravdu špatný.
Nový Karate Kid (1994) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Nový Karate Kid. Julie je osmnáctiletá středoškolačka, která žije s babičkou a má spoustu starostí, jak se vyrovnat se ztrátou rodičů a svými teenagerskými problémy.
nový-karate-kid-cz-dab-hilary-swank-'94'.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
nový-karate-kid-cz-dab-hilary-swank-'94' - online ke ...
Soubor nový-karate-kid-cz-dab-hilary-swank-'94' zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Film Nový Karate Kid (The Next Karate Kid) 1994 online ke ...
Film Nový Karate Kid (The Next Karate Kid) 1994 online ke shlédnutí - Julie je osmnáctiletá středoškolačka, která žije s babičkou a má spoustu starostí, jak se vyrovnat se ztrátou rodičů a svými teenagerskými problémy.


Full Movie. Hd. Český Film. Cz dabing. DVDrip. Ke shlédnutí. 480p. MP4. Watch Free. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Česká. Cz titulky. Stáhnout. České. BDrip.. Sleduj Filmy. iPad. Film online. Stream. Zdarma.1080p. iPhone. Celý Film. 720p. Avi. Download. Český Dabing. Ulozto. 4k blu ray