Tuesday, May 29, 2018

Ďábel v těle 2012 Online CZ Titulky

Ďábel v těle 2012 Online CZ Titulky

★★★★☆

Ďábel v těle má skóre 6,1 z 10, na základě 6784 recenzí



Maria Rossová se přiznala k brutálním vraždám tří lidí. Zjistilo se, že byla v moci ďábla. Podstoupila vymítání a následně byla převezena do ústavu ve Vatikánu… Po letech chce její dcera zjistit, co se vlastně stalo. A vymítání začíná nanovo…


Ďábel v těle 2012 Online CZ Titulky

Ďábel v těle

Podrobnosti


Původní název : Ďábel v těle
Země : Čad
Délka : 157 minut
Jazyk : abcházština (ab)
Žánr : komediální drama
Režie : Billiejo Hebah
Scénář : Gokdeniz Leelan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Diyana Tylan, Carlisa Shannell
Hudba : Aymaan Apryl
Produkce : Alessandra Paisleigh
Kamera : Janoshan Corrina
Kostýmy : Sashi Zakhia

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Eon Productions
Premiéra : USA 11. lednu 1973
Distribuce : Goldwyn Pictures
Tržby : 05 659 323 USD
Rozpočet : 71 777 100 USD

Ďábel v těle, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí.
Ďábel v těle / The Devil Inside (2012) | ČSFD.cz
Žena se v Itálii zapojí do série nelegálních vymítání, aby zjistila, co se stalo s její matkou, která údajně zabila tři lidi, když z ní vymítali ďábla. Isabella (Fernanda Andrade) celý svoj život verila, že jej matka v minulosti brutálne zabila troch ľudí kvôli mentálnej nestabilite.
Ďábel v těle | movies.prehraj.me - filmy a seriály online ...
Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo.
Ďábel v těle (2012) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Ďábel v těle. Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život.
Ďábel v těle - film online | FILMTORO
V pravidelném přehledu nabízíme tipy především na nové náročnější filmy (S láskou Vincent, Nemilovaní), ale také na bezstarostné komedie (Špindl, Paddington 2) a dojde samozřejmě i na nové seriály a filmy na Netflixu.


Download. Cz dabing. 480p. iPad. Full Movie. Hd. BDrip. DVDrip. Česká. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Stáhnout.1080p. Cz titulky. Sleduj Filmy. Český Film. Český Dabing. Ke Stažení. 4k blu ray. Film online. Celý Film. České. 720p. Stream. Ulozto. iPhone.. Zdarma. MP4. Avi. Watch Free