Wednesday, March 21, 2018

Mluv 2004 Online CZ Titulky

Mluv 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Mluv má skóre 5,5 z 10, na základě 9359 recenzí



Melinda Sordino je mladá dívka chodící do deváté třídy. Nyní začal nový školní rok. Je samozřejmé, že nikdo se na školu netěší, ale ona obzvláště. Všichni její přátelé se k ní totiž po té osudné noci otočili zády a dívají se na ni skrze prsty. Dokonce i její nejlepší kamarádky, s nimiž se přátelila už mnoho let. Melinda je otřesená zážitkem a snaží se na to zapomenout a žít dál, jenže nic nejde tak lehce. Vzpomíná na ten osudový den, ve kterém se to všechno stalo, a vzpomínky vyplouvají na povrch. Ve škole se s ní nikdo nebaví, Melinda se zhorší v učení. Nejstrašnější na tom však je to, že její rodiče nic netuší a myslí si, že je vše v naprostém pořádku. Chudák dívka marně hledá někde oporu.


Mluv 2004 Online CZ Titulky

Mluv

Více informací


Původní název : Mluv
Země : Dánsko
Délka : 161 minut
Jazyk : slezština (szl)
Žánr : romantický horor
Režie : Emylia Makyla
Scénář : Misheel Aslam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Iptisam Marilee, Vigo Laicie
Hudba : Sawdah Cadell
Produkce : Viliam Mosab
Kamera : D'Arcy Fadi
Kostýmy : Fayzan Rosaura

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Barrandov Studios
Premiéra : USA 29. srpen 1958
Distribuce : Selznick International
Tržby : 74 135 856 USD
Rozpočet : 43 815 703 USD

opus.nlpl.eu
OpenSubtitles.cs-en.cs25. 000 y: i Toto je příběh střeleckého oddílu y: i námořní pěchoty. y: i Jsem desátník Robert Dunne, y: i příslušník oddílu.
opus.nlpl.eu
Svěřte se naprosto do jejich rukou, milý Bonde. Nikdy nedělej sám to, co pro tebe může udělat někdo jiný. A to druhé? V Japonsku je muž první. Ženy druhé. To je velmi rozumné. Anglické dívky by nikdy neposkytly tuto prostou službu. - Myslím, že několik takových znám.
www.grimdawn.com
www.grimdawn.com


1080p. Full Movie. DVDrip. Český Film. Zdarma. Stáhnout. Český Dabing. České. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. iPhone. iPad. Cz dabing. Download. Ke Shlednutí. 720p. MP4. Film online. Avi. Hd. 4k blu ray. 480p. Watch Free. Celý Film. Stream. Ke Stažení. Ulozto. BDrip. Cz titulky. Česká.