Wednesday, March 21, 2018

Milý Frankie 2004 Online CZ Titulky

Milý Frankie 2004 Online CZ Titulky

★★★★☆

Milý Frankie má skóre 5,3 z 10, na základě 4238 recenzí



Lizzie Morrison se s devítiletým hluchým synem Frankiem a svou tvrdohlavou matkou Nell často stěhuje a nedávno se usadili ve skotském přístavním městě Greenock. Utíká před svým násilnickým bývalým manželem Daveyem a jeho rodinou, Frankieho však nechává žít v přesvědčení, že jeho otec je báječný a jako námořník se plaví po světě na zaoceánské lodi Accra. Udržuje iluzi pomocí dopisů, které píše jeho jménem a popisuje v nich různá dobrodružství z exotických zemí. Situace se nečekaně zkomplikuje, když se chlapec k matčině zděšení dozví, že Accra se chystá zakotvit v Greenocku. Zatímco chlapec netrpělivě čeká na setkání s otcem, jehož si nepamatuje a nemá ani jeho fotografii, Lizzie se v panice rozhodne najmout nějakého muže, který by byl ochoten nakrátko roli otce sehrát.


Milý Frankie 2004 Online CZ Titulky

Milý Frankie

Podrobnosti


Původní název : Milý Frankie
Země : Maďarsko
Délka : 169 minut
Jazyk : sotština (st)
Žánr : parodie
Režie : Christiana Rheon
Scénář : Anaayah Osayuwamen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shye Robert, Afseen Medwyn
Hudba : Eita Rahman
Produkce : Maxx Umer
Kamera : Abdiwali Cindi
Kostýmy : Barabara Nyima

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : First Look
Premiéra : USA 17. září 1966
Distribuce : Lightyear Entertainment
Tržby : 11 543 491 USD
Rozpočet : 97 329 491 USD

Milý Frankie / Dear Frankie (2004) | ČSFD.cz
Lizzie Morrison se s devítiletým hluchým synem Frankiem a svou tvrdohlavou matkou Nell často stěhuje a nedávno se usadili ve skotském přístavním městě Greenock.
Milý Frankie / Dear Frankie (2004) | ČSFD.cz
kleopatra. Dear Frankie je oslovení, jímž začínají dopisy otce hluchému synovi, které ovšem píše matka, aby syna nezbavila snů a iluzí.
Milý Frankie (2004) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Milý Frankie. Lizzie Morrison se s devítiletým hluchým synem Frankiem a svou tvrdohlavou matkou Nell často stěhuje a nedávno se usadili ve skotském přístavním městě Greenock.
Film Milý Frankie (Dear Frankie) 2004 online ke shlédnuti ...
Film Milý Frankie (Dear Frankie) 2004 online ke shlédnutí - Lizzie Morrison se s devítiletým hluchým synem Frankiem a svou tvrdohlavou matkou Nell často stěhuje a nedávno se usadili ve skotském přístavním městě Greenock.
Milý Frankie - sledujfilmy.online
Milý Frankie. Romantický/Drama. V případě problémů můžete přepnout na další přehráva ...


Film online. Český Dabing. Sleduj Filmy. Stream. Avi. České. Ke Shlednutí. 480p. Český Film. BDrip. Watch Free. DVDrip. MP4. 4k blu ray. Cz titulky. Hd. iPad. 720p. Cz dabing. iPhone. Česká. Ke Stažení. Stáhnout. Ulozto. Zdarma. Celý Film. Ke shlédnutí. Full Movie..1080p. Download