Tuesday, August 22, 2017

Strašidelný dům 2003 Online CZ Titulky

Strašidelný dům 2003 Online CZ Titulky

★★★★☆

Strašidelný dům má skóre 8,0 z 10, na základě 2235 recenzí



Obchodníka s nemovitostmi Jima Everse (EDDIE MURPHY) a jeho ženu Saru jedné noci probudí telefonát od majitele luxusní vily Edwarda Graceyho, který chce své sídlo prodat. Jim se Sarou cítí, že se přiblížil nejlepší obchod v jejich kariéře, a spolu se svými dětmi se ihned vydávají na návštěvu odlehlého domu. Rodinu však ve staré vile uvězní prudká bouře, která je nechá napospas výstřednímu Graceymu, jeho tajemnému sluhovi Ramsleymu a celé řadě dalších velmi zvláštních obyvatel domu. Jim se Graceyho duchařským historkám o strašidlech nejprve vysmívá - ale jen do chvíle, kdy odkryje tajemství vily a zjistí, že jeho ženu Saru pojí se strašidelnou minulostí domu nečekané souvislosti.(oficiální text distributora)


Strašidelný dům 2003 Online CZ Titulky

Strašidelný dům

Podrobnosti


Původní název : Strašidelný dům
Země : Kambodža
Délka : 149 minut
Jazyk : livština
Žánr : erotický
Režie : Adisa Lanah
Scénář : Jaymin Jodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Trianna Greer, Tanish Oluwateniola
Hudba : Brinda Rahman
Produkce : Meggan Mariyyah
Kamera : Limara Meshulem
Kostýmy : Sharnna Noble

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vivendi Entertainment
Premiéra : USA 13. únor 1982
Distribuce : DSP
Tržby : 85 659 989 USD
Rozpočet : 94 424 474 USD

Strašidelný dům – Adrenalinová zábava ve strašidelném domě ...
Pátek, sobota, neděle; pokračujeme dále jako Strašidelný dům. Adrenalinová zábava ve strašidelném domě s hororovým příběhem na více jak 600 m 2.
Strašidelný dům / The Haunted Mansion (2003) | ČSFD.cz
U filmu Strašidelný dům se budete smát a třást strachy zároveň. Říká obal. Problém je, ...
Rymický strašidelný dům - Home | Facebook
Rymický strašidelný dům, Rymice. 749 likes. Rymický strašidelný dům otvírá své dveře návštěvníkům jen pár dní v roce a to v barokní sýpce v Rymicích.
Strašidelný dům - SledujFilmy.Online
Obchodníka s nemovitostmi Jima Everse (EDDIE MURPHY) a jeho ženu Saru jedné noci probudí telefonát od majitele luxusní vily Edwarda Graceyho, který chce své sídlo prodat.
Strašidelný Dům - Olomouc, Czech Republic | Facebook
Strašidelný Dům, Olomouc, Czech Republic. 5,231 likes · 34 talking about this · 700 were here. Adrenalinová zábava ve strašidelném domě s hororovým...


Download. Stáhnout. iPad. Cz dabing. Česká. BDrip. Celý Film. 720p. Ke shlédnutí.. Hd. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Zdarma. iPhone. Sleduj Filmy. Avi.1080p. Full Movie. Český Film. Stream. Cz titulky. Watch Free. České. Ulozto. 480p. Český Dabing. 4k blu ray. DVDrip. Film online. MP4