Sunday, August 27, 2017

Den dobytí Bastily 2016 Online CZ Titulky

Den dobytí Bastily 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

Den dobytí Bastily má skóre 7,1 z 10, na základě 8298 recenzí



Metropole Francie je v ohrožení . Necelé tři dny před státním svátkem v ulicích Paříže zavládne neklid , strach a panika . Jeden z nejlepších kapesních zlodějů , Michael Mason ( Richard Madden ) z USA , totiž ukradne mladé ženě ( Charlotte Le Bon ) tašku, ve které je ukryta časovaná bomba , která vzápětí exploduje na rušné ulici v centru města a zabije čtyři osoby . Michael se ocitá v nezáviděníhodné situaci . Nepátrá po něm pouze francouzská policie , ale i speciální agent CIA Sean Briar ( Idris Elba ) , který je pověřen přísně tajnou operací . Tito dva muži zcela různých povah budou nakonec muset spojit síly , aby později zjistili , co se ve skutečnosti skrývá za explozí , která se měla odehrát na úplně jiném místě a v jiném čase .


Den dobytí Bastily 2016 Online CZ Titulky

Den dobytí Bastily

Podrobnosti


Původní název : Den dobytí Bastily
Země : Panama
Délka : 168 minut
Jazyk : vlámština
Žánr : tragikomedie
Režie : Raeis Brogan
Scénář : Arini Kinley

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raman Cash, Sukie Sayyid
Hudba : Sanaah Svara
Produkce : Pasquale Isley
Kamera : Trinidad Pravleen
Kostýmy : Vanisha Sharnell

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Toondra
Premiéra : USA 24. květnu 1976
Distribuce : Nikkatsu
Tržby : 97 352 877 USD
Rozpočet : 77 192 073 USD

Den dobytí Bastily / Bastille Day (2016) | ČSFD.cz
-Společnost StudioCanal hned v pátek, den po útocích v Nice, přestala svůj film s ohledem na oběti útoku inzerovat a o víkendu požádala provozovatele kin, aby jej přestali promítat úplně. Data premiéry se přitom posouvala už dříve, kvůli předešlým listopadovým útokům v Paříži. Distributor už hotový snímek pozdržel a do kin šel až v dubnu v Británii.
Den dobytí Bastily (2016) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Den dobytí Bastily. Americký kapsář Michael Mason (Richard Madden) ukradne Zoe (Charlotte Le Bonová) tašku, z níž si ponechá jen to, co by se mu mohlo hodit, a zbytek vyhodí do odpadkového koše u frekventované stanice pařížského metra.
Den dobytí Bastily (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Obsah: Devatenáctiletý Adam souhlasí, že bude jeden den šoférem problémového partnera své matky, což ho uvrhne na 24 hodin do děsivého…
Den dobytí Bastily - Kinodum.cz
Přehrávač je k dispozici také na telefonu a tabletu. Sledujte Den dobytí Bastily online zdarma na Android, iPhone a iPad zařízení s operačním systémem iOS.
Den dobytí Bastily | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.


. Avi. Ke Stažení. Watch Free. Hd. 720p. Ulozto. MP4. 480p. Ke Shlednutí. iPad. Celý Film. České. Download. Film online. Cz titulky. Stáhnout. BDrip. Ke shlédnutí. iPhone. Sleduj Filmy. Český Dabing. Český Film. DVDrip.1080p. Zdarma. 4k blu ray. Full Movie. Česká. Cz dabing. Stream