Tuesday, August 22, 2017

Frankenstein 1994 Online CZ Titulky

Frankenstein 1994 Online CZ Titulky

★★★★☆

Frankenstein má skóre 7,7 z 10, na základě 5568 recenzí



Je konec osmnáctého století. Po smrti své milované matky, mladý Victor Frankenstein opouští svého otce a Elizabeth, adoptivní sestru, kterou vášnivě miluje, a jde studovat na univerzitu. Tam se seznámí s veselým Henrym Clervalem a začne být posedlý přednáškami profesora Waldmana, který věří, že život může být stvořen z neživých látek. V době řádění cholery se Frankenstein uzavírá do své laboratoře a s dostatečnou zásobou mrtvol se pokouší dokázat správnost profesorovy teorie. Jedné „elektrizující“ noci je jeho úsilí odměněno. Monstrum ožívá. Po počáteční radosti si Victor uvědomuje, co vlastně stvořil a pokouší se ho zničit před tím, než se vrátí domů, aby si vzal milovanou Elizabeth. Ale strašlivá kreatura žije dál a hledá svého stvořitele. A tak začíná noční můra, která pohlcuje Victora Frankensteina a ty, které miluje.


Frankenstein 1994 Online CZ Titulky

Frankenstein

Podrobnosti


Původní název : Frankenstein
Země : Belgie
Délka : 168 minut
Jazyk : europanto
Žánr : dobrodružný
Režie : Jammie Davia
Scénář : Delinda Jaber

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Joslyn Muniba, Kaileb Ena
Hudba : Kamyar Tayte
Produkce : Sapna Beila
Kamera : Tamasin Jozsef
Kostýmy : Anraj Suri

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Selig Polyscope
Premiéra : USA 12. červen 1957
Distribuce : Columbia Pictures
Tržby : 13 582 114 USD
Rozpočet : 80 006 479 USD

Mladý Frankenstein / Young Frankenstein (1974) | ČSFD.cz
Mladý Frankenstein je "nářez" od začiatku do konca. Mel Brooks si uťahuje zo všetkých a zo všetkého a Gene Wilder je proste... mňam! Napriek tomu, ...
Frankenstein – rozbor díla k maturitě | Rozbory
Viktor Frankenstein pochází z bohaté rodiny Frenkensteinových se svými dvěma bratry a adoptovanou sestrou Elizabeth, se kterou již od mala plánuje svatbu.
Frankenstein – Wikipedie
Frankenstein neboli moderní Prométheus (Frankenstein; or, The Modern Prometheus), obecně známý jen jako Frankenstein, je hororový román Mary Shelleyové, poprvé vydaný v roce 1818.
Frankenstein (1994) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Frankenstein. Rok 1794. V artktickém moři uvázne v ledovci loď kapitána Waltona, mířícího na severní pól. Posádka zachrání před zmrznutím úplně vyčerpaného dr. Victora Frankensteina, který vypráví kapitánovi svůj prokletý příběh.
Viktor Frankenstein (2015) CZ HD trailer - YouTube
v kinech od: 26. 11. 2015 CinemArt | http://www.totalfilm.cz Oživit mrtvou hmotu a stvořit z ní živou bytost dokázali zatím jen Bůh a Viktor Frankenstein.


Ke shlédnutí. České. 480p. Avi.. Celý Film. 4k blu ray. Watch Free. 720p. Sleduj Filmy. iPad. Stream. Ke Stažení. Full Movie. Download. iPhone. Stáhnout. Česká. Cz titulky. Zdarma.1080p. DVDrip. BDrip. Hd. Film online. Český Dabing. Ulozto. Cz dabing. Český Film. Ke Shlednutí. MP4