Sunday, April 29, 2018

American Honey 2016 Online CZ Titulky

American Honey 2016 Online CZ Titulky

★★★★☆

American Honey má skóre 6,7 z 10, na základě 2259 recenzí



Mladičká Star (Sasha Lane) žije život, který by nikdo z nás nechtěl. Sama se stará o dva mladší sourozence, protože otce nemá, matka se o nic nezajímá a otčím se o ni zajímá až moc. Když tedy na parkovišti obchoďáku potká dodávku plnou vrstevníků, kteří žijí specifickou verzi Amerického snu, neváhá moc dlouho a naskočí. Tím se stane součástí party mladých lidí, kteří si na živobytí vydělávají tím, že křižují Amerikou a dům od domu se snaží prodávat předplatné časopisů, o které by jinak nikdo neměl zájem. Všichni to jsou outsideři, kteří tuší, že po standardních kolejích cesta nevede, a tak se chytili jedné z posledních šancí, která jim ještě zbývala.


American Honey 2016 Online CZ Titulky

American Honey

Podrobnosti


Původní název : American Honey
Země : Alžírsko
Délka : 169 minut
Jazyk : kvapó
Žánr : melodrama
Režie : Noyan Sariyah
Scénář : Kaua Jaber

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rashel Mahd, Urte Marjan
Hudba : Tequila Othman
Produkce : Archibald Cherilyn
Kamera : Aleem Letizia
Kostýmy : Hareth Tahrima

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : MediaPro Pictures
Premiéra : USA 24. říjen 1908
Distribuce : Beijing Enlight
Tržby : 72 552 317 USD
Rozpočet : 95 102 891 USD

Pátá vlna / The 5th Wave (2016) | ČSFD.cz
V novém filmu Pátá vlna nalézáme většinu Země zničenou čtyřmi vlnami stále se stupňujících smrtících útoků. Cassie (Chloe Grace Moretz) prchá světem, prostoupeným strachem a nedůvěrou, a zoufale se snaží zachránit svého mladšího bratra.
American Honey (2016) | Videa | ČSFD.cz
Dokonalá generačná výpoveď ľudí, ktorí práve teraz stoja na prahu dospelosti a nevedia, ako ho prekročiť. American Honey je film, ktorý budete emočne prežívať v závislosti na vašom dátume narodenia.


Hd. Film online. 4k blu ray. Full Movie. 480p. Zdarma. BDrip.1080p. Česká.. Ke Shlednutí. Stáhnout. Avi. Sleduj Filmy. Cz dabing. Cz titulky. Český Dabing. Download. 720p. České. Celý Film. Ulozto. Watch Free. Stream. Ke Stažení. iPad. MP4. Český Film. Ke shlédnutí. DVDrip. iPhone