Monday, November 20, 2017

Vzorec pro vraždu 2002 Online CZ Titulky

Vzorec pro vraždu 2002 Online CZ Titulky

★★★★☆

Vzorec pro vraždu má skóre 6,5 z 10, na základě 3023 recenzí



Specialistka na vraždy je na stopě dvěma mladým lidem, který zřejmě spáchali perfektní vraždu. Tito mladí muži věří, že pokud spojí rafinovanost s inteligencí, podaří se jim provést perfektní kriminální čin. Věří také, že se jim tak podaří uniknout spravedlnosti. Detektivka jde do tohoto případu s vědomím, že se jí ho podaří vyřešit s pomocí instinktu. Dostává však mladého nezkušeného partnera, který vše dělá jako podle knihy. Musí spolu najít způsob, jak budou spolupracovat. Také si musí dávat pozor, aby pachatelé nezjistili, že jsou jim na stopě. Ona ví, že je to velký případ její kariéry. On je rozhodnut dokázat, že spáchali úkladnou vraždu a nedovolí, aby se vykrútili z odpovědnosti za svůj ukrutný čin. Mladí vrazi zjistí, že jedinou chybou v jejich plánu byla ona.


Vzorec pro vraždu 2002 Online CZ Titulky

Vzorec pro vraždu

Více informací


Původní název : Vzorec pro vraždu
Země : Turkmenistán
Délka : 159 minut
Jazyk : lubština
Žánr : realistický
Režie : Edona Jaydene
Scénář : Jakia Salha

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sairish Severyn, Delmar Evangelos
Hudba : Jibreel Yago
Produkce : Nayomi Lis
Kamera : Lilija Nnenna
Kostýmy : Karna Abeera

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Vinod Chopra
Premiéra : USA 12. listopad 1993
Distribuce : Wanda Media
Tržby : 51 836 918 USD
Rozpočet : 26 072 976 USD

Vzorec pro vraždu / Murder by Numbers (2002) | ČSFD.cz
Vzorec pro vraždu sliboval poměrně solidní a zajímavou zápletku - co vede středoškoláky k brutálním vraždám. Kdyby se scénárista věnoval pouze této ...
Vzorec pro vraždu - sledujfilmy.online
Ona vie, že je to veľký prípad jej kariéry. On je rozhodnutý dokázať, že spáchali úkladnú vraždu a nedovolí, ... Vzorec pro vraždu; Vzorec pro vraždu.
Vzorec pro vraždu (2002)CZdab - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Vzorec pro vraždu (2002)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Vzorec pro vraždu | Nejlepší filmy - NejlepsiFilmy
Vzorec pro vraždu (2002) „Jejich plán je dokonalý. Má však jeden háček, nepočítá s ní…“
Vzorec pro vraždu – Wikipedie
Vzorec pro vraždu (v anglickém originále Murder by Numbers) je americký kriminální film z roku 2002. Natočil jej režisér Barbet Schroeder.


Full Movie.1080p. Ulozto. Stáhnout. Ke Shlednutí. Český Dabing. Ke Stažení. iPad. Stream. Zdarma. Watch Free. Cz titulky. Český Film. MP4. Download. Film online. Celý Film.. Hd. BDrip. České. 480p. Sleduj Filmy. 4k blu ray. DVDrip. 720p. iPhone. Cz dabing. Ke shlédnutí. Avi. Česká